| Autor |
Wiadomość |
< Nasz Bolków ~ Czego wam brakuje na rynku?? |
|
kavka
|
Napisane: 06-01-2009 |
|
|
| Posty: 0Dołączył(a): 02-03-2007
|
Witam mam prosbe w sprawie mojej mgr. Czy moglibyscie mi pomoc i okreslic czego wam brakuje na rynku. Co byscie chcieli zeby bylo. Jednym z moich pomyslow jest stworzenie na gornym rynku kina letniego, malego hoteliku i knajpek np z wysmienitym espresso;) W mojej mgr wizja Bolkowa jest "bajkowa" wiec piszcie oczym marzycie, i co moglo by przyczynic sie do rozwoju turystycznego waszego miasta. Pozdrawiam Kacha
|
|
|
|
|
Kudłaty_87
|
Napisane: 10-01-2009 |
|
|
| Posty: 613Lokalizacja: Bolków/WrocławDołączył(a): 02-04-2005
|
Je?li ma by? bajkowo to:
- od dawna marz? o knajpce/kawiarence w rynku z ?adnym ogródkiem na zewn?trz, gdzie w ciep?e letnie wieczory jaki? zespolik przygrywa?by lekki jazzik do kawy, dobrego wina itd, a w wystroju pamiatki zwi?zane z miastem - ryciny, obrazy, jakie? wa?ne oryginalne gad?ety (co? a'la mini muzeum)
- równa i czysta kostka brukowa od ul. Jaworskiej a? do ko?ca rynku za ko?cio?em (skrzy?owania z Bolka)
to pierwsze co mi do g?owy przychodzi...pomy?l? i co? wkrótce dopisz?... Pozdrawiam - Kud?aty
_________________ ..."Trzeba uprzytomnić sobie, że
Nawet kiedy wszystko straci sens,
Znajdziesz przestrzeš gdzie,
Wielka wiara tłumi lęk..." |
|
|
|
|
|
|
Strefa czasowa: UTC + 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
|