Autor Wiadomość

<  Nasz Bolków  ~  Czego wam brakuje na rynku??

PostNapisane: 06-01-2009
Witam mam prosbe w sprawie mojej mgr. Czy moglibyscie mi pomoc i okreslic czego wam brakuje na rynku. Co byscie chcieli zeby bylo. Jednym z moich pomyslow jest stworzenie na gornym rynku kina letniego, malego hoteliku i knajpek np z wysmienitym espresso;) W mojej mgr wizja Bolkowa jest "bajkowa" wiec piszcie oczym marzycie, i co moglo by przyczynic sie do rozwoju turystycznego waszego miasta. Pozdrawiam Kacha

PostNapisane: 10-01-2009
Posty: 613Lokalizacja: Bolków/WrocławDołączył(a): 02-04-2005
Je?li ma by? bajkowo to:

- od dawna marz? o knajpce/kawiarence w rynku z ?adnym ogródkiem na zewn?trz, gdzie w ciep?e letnie wieczory jaki? zespolik przygrywa?by lekki jazzik do kawy, dobrego wina itd, a w wystroju pamiatki zwi?zane z miastem - ryciny, obrazy, jakie? wa?ne oryginalne gad?ety (co? a'la mini muzeum)

- równa i czysta kostka brukowa od ul. Jaworskiej a? do ko?ca rynku za ko?cio?em (skrzy?owania z Bolka)

to pierwsze co mi do g?owy przychodzi...pomy?l? i co? wkrótce dopisz?... Pozdrawiam - Kud?aty

Wielka wiara tłumi lęk..."

Strefa czasowa: UTC + 1
Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Szukaj:

Skocz do: